Categorii produse
Cosul tau

Retur produse

Produsele comercializate pe www.allkids.ro pot fi returnatein termen de 14 de zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produselor.

Clientul are dreptul sa denunte unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara a invoca vreun motiv. Costurile care cad in sarcina clientului sunt cheltuielile care implica returul produsului.

Pentru a renunta la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare cu referire la acest lucru, pe e-mail ([email protected]) sau sa completati formularul de retur situat in partea de jos a site-ului.

Returul produsului se va face doar dupa comunicarea telefonica a adresei la care se va expedia produsul de catre consultantii nostrii de vanzari.

Produsul returnat NU trebuie sa prezinte urme de utilizare, trebuie sa fie returnat in ambalajul original (intact) cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa fie insotit de actele care-l insoteau in momentul livrarii.

Daca produsul returnat este deteriorat sau prezinta clare semne de utilizare astfel incat nu va putea fi vandut ca produs nou ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului.

In cazul in care doriti sa returnati produsele primite va rugam sa ne contactati inainte telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de returnare.

Pentru produsele personalizate nu exista posibilitatea de returnare

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 zile de la receptionarea returului. Banii se returneaza intr-un cont bancar comunicat de catre dvs.

Returul produselor se poate face doar de pe teritoriul Romaniei.

Legislatia in vigoare se refera exclusiv persoanelor fizice.

Pentru varianta completa a Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 consultati link-ul:

http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Pentru orice nelamurire va rugam sa ne contactati telefonic.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies