Categorii produse
Cosul tau

Sterilizatoare

Sterilizator multifunctional BAYBY BBS 3020
-17 % Stoc epuizat
Sterilizatoarele cu abur de calitate sunt echipamente aproape obligatorii pentru fiecare mămică. Asigură puritatea sterilă a sticlelor și a accesoriilor pentru copii. Dacă sterilizatorul poate găti și cu abur pentru întreaga familie, acesta este un dispozitiv multifuncțional care va fi un ajut..
272 Lei PRP: 327 Lei
Fără TVA:272 Lei
Sterilizator microunde BAYBY BBS 3000
-17 % Stoc epuizat
Noul BAYBY BBS 3000 sterilizator cu abur in cuptor cu microunde, poate cuprinde pana la 6 sticle pentru sugari intr-un ciclu de 4 minute. Bacteriile sunt dusmanul invizibil al fiecarui copil nou-nascut, deci sterilizarea sticlelor, suzetelor sau biberoanelor este activitatea principala a fiecarei ma..
68 Lei PRP: 82 Lei
Fără TVA:68 Lei
Sterilizator electric cu abur BAYBY BBS 3010
-17 % Stoc epuizat
Bacteriile sunt dușmanul invizibil al fiecărui copil nou-născut, deci sterilizarea sticlelor, suzetelor sau biberoanelor este activitatea principală a fiecărei mame. Într-un ciclu de 9 minute sterilizați șase sticle de hrănire sau 4 sticle plus accesoriile acestora. Porniți aparatul cu un sing..
134 Lei PRP: 161 Lei
Fără TVA:134 Lei
Sterilizator cu uscator BAYBY BBS 3030
-17 % Stoc epuizat
Bacteriile sunt dușmanul invizibil al fiecărui copil nou-născut, deci sterilizarea sticlelor, suzetelor sau biberoanelor este activitatea principală a fiecărei mame. Accesoriile fierbinți sterilizate sunt umede în mod natural datorită procesului de abur, iar cea mai mare greșeală pe care o vom..
391 Lei PRP: 470 Lei
Fără TVA:391 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies