Categorii produse
Cosul tau

Termeni si Conditii

Accesarea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.allkids.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in continuare. Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a efectua o comanda, intrucat acest fapt implica acceptul dvs in ceea ce priveste conditiile mentionate mai jos.

1. ELEMENTE DEFINITORII

Urmatorii termeni si conditii generale se vor aplica tuturor vânzarilor de bunuri de catre SC VESSANTI SRL, realizate prin intermediul magazinului virtual www.allkids.ro catre Cumparator.

Urmatorii termeni se definesc în baza Ordonantei 130 din 31 august 2000 art.2. alin.1:

Contract la distanta - comanda clientului confirmata de catre Comerciant, fiind acceptate implicit specificatiile produsului.

Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce lanseaza o Comanda.

Vanzator - societatea comerciala SC VESSANTI SRL, avand sediul social in strada Mihai Eminescu Nr. 10, Simleu Silvaniei, judetul Salaj, CUI RO47144355, J31/870/2022, Capital social 200 Lei.

Bunuri - orice produs, inclusiv documentele men?ionate în Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vânzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora în termenele stabilite.

Drepturi de proprietate Intelectuala - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi în natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci înregistrate si înregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Garantia - orice angajament asumat de vânzator fata de consumator, fara solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a pretului platit de consumator, de reparare sau de înlocuire a produsului cumparat, daca acesta nu corespunde conditiilor enuntate în declaratiile referitoare la garantie.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate în Comanda.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, în ordinea importantei:

  • - Comanda (împreuna cu mentiunile clare asupra datelor necesare pentru livrare si facturare) si conditiile sale specifice -Optiuni privind modalitatile de plata
  • - Optiuni privind modalitatile de plata
  • - Acceptarea termenilor si conditilor si a prelucrarii datelor cu caracter personal
  • - Confirmarea comenzii (e-mail sau telefonic)

Daca Vânzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vânzator se considera finalizata atunci când exista o confirmare electronica (e-mail) sau verbala (telefonica) din partea Vânzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzatorul nu considera în nici un moment o comanda neconfirmata ca având valoarea unui Contract.

Contractul intra în vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vânzator. Confirmarea se face electronic (e-mail) sau telefonic. Termenii si conditiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator.

3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VÂNZATORULUI

Vânzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat în Comanda si va livra Bunurile care îndeplinesc cerintele si specificatiile Cumparatorului.

Informatiile prezentate pe site-urile Vânzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vânzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, însa vânzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat în parametrii pentru care a fost achizitionat.

Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vânzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzatorul va fi întotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul întelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media) nici una dintre informarile primite de la Vânzator.

De asemenea, SC VESSANTI SRL detine dreptul de autor asupra numelui precum si a intregul continut (text si elemente grafice) al site-ului www.allkids.ro. Aceste elemente sunt protejate de legile dreptului de autor in vigoare.

In cazul in care observati o incalcare a drepturilor de autor de catre www.allkids.ro va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa: [email protected]

6. CONFIDENTIALITATE - PUBLICITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator, Vânzatorului, vor ramâne în proprietatea Vânzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului, dar si pentru a trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamântul prealabil scris al Vânzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vânzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vânzatorul sa poata utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.allkids.ro. SC VESSANTI SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia în vigoare nu prevede alte specificari în acest sens.

Conform conditiilor legale privind protectia datelor cu caracter personal, Vânzatorul nu va dezvalui fara autorizare nici o informatie referitoare la Cumparator. Pe baza consimtamântului expres si neechivoc si numai în limitele legislatiei în vigoare, în scopul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra prin oferirea de noi produse, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci când legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre).

7. TERMENE - PENALITATI

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vânzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

În cazul în care Vânzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta încadrându-se în termen de 3 zile lucratoare.

8. FACTURARE - PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate în Comanda. Vânzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia în vigoare.

În cazul în care Vânzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta încadrându-se în termen de 3 zile lucratoare.

9. LIVRAREA

Pretul de expediere a produselor este de 19 Lei indiferent de greutatatea si volumul coletelor. Pentru comenzile ce depasesc ca si valoare suma de 300 de lei transportul este gratuit oriunde in Romania.

Termenul de livrare este cuprins intre 1 si 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Exceptie de la acest termen fac produsele personalizate (ex. patuturi pictate manual). Termenul de livrare in cazurile exceptionale o sa va fie comunicat telefonic de catre consultantii nostri.

Firma de curierat efectueaza livrari intre orele 9 si 17 de Luni pana Vineri si in unele cazuri si Sambata.

Va rugam sa specificati in momentul comenzii o adresa la care puteti fi gasit in ziua in care se estimeaza livrarea pentru a evita neplacerile cauzate de intarzieri ale livrarilor sau chiar neridicarea coletelor.

Daca, in termen de 15 zile de la sosirea la destinatie a coletului, firma de curierat nu poate livra coletul din vina clientului sau acesta nu le ridica de la depozitul firmei de curierat prin care s-a facut expedierea, contractul se considera anulat din vina clientului, acesta din urma fiind raspunzator de plata transportului dus-intors a coletului.

ATENTIE! La primirea coletelor de la agentul de livrari, va rugam sa verificati integritatea ambalajului si apoi continutul sau in prezenta curierului. Daca se constata defecte ale produsului sau ale ambalajului, va rugam faceti un proces verbal cu agentul care v-a livrat produsul. Daca produsul a ajuns la dvs avariat, aveti obligatia sa ne aduceti la cunostinta despre acest lucru in maxim o ora de livrarea coletelor, intrucat sa putem contacta firma de curierat! NU ne asumam raspunderea daca coletele dvs ajung deteriorate si ne aduceti la cunostinta acest fapt la mai mult de o ora dupa primirea lor. Va multumim pentru intelegere!

10. PLATA

www.allkids.ro va pune la dispozitie ca si modalitati de plata urmatoarele variante: plata cu cardul, plata la livrare si plata prin virament bancar.

1. Plata prin card

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul. Pentru asigurarea securitatii, Allkids foloseste exclusiv platforma VIVAWALLET pentru procesarea platilor cu cardul. Toate tranzactiile se fac in lei.

Allkids.ro nu foloseste si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la card.

2. Plata la livrare

In momentul in care produsul sau produsele comandate va vor fi inmanate de catre curier veti plati contravaloarea comenzii curierului. Suma platita va fi cea care a fost confirmata telefonic de catre consultantii nostri si care o sa fie trecuta pe documentele care insotesc comanda. Nu exista si nu veti plati taxe ascunse!

3. Plata prin virament bancar

Pentru a plati prin virament bancar trebuie sa selectati optiunea "transfer bancar" in momentul in care faceti comanda. Va rugam specificati la descriere in momentul in care faceti plata, numarul comenzii care va este comunicat pe email dupa ce ati facut comanda.

Pentru a expedia comanda avem nevoie de o confirmare a platii din partea dvs. In caz contrar comanda se va expedia in momentul in care contravaloarea comenzii a intrat in contul nostru.

Livrarea se face dupa confirmarea platii catre:


  • Nume firma: SC VESSANTI SRL
  • Registrul Comertului: J31/870/2022
  • Banca: TRANSILVANIA
  • Numar Cont: RO89BTRLRONCRT00H1132302

Pentru orice nelamurire va rugam sa ne contactati telefonic!

11. RISCURI SI RESPONSABILITATI

Livrare - Vânzatorul se obliga sa expedieze Bunurile în sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

Transport - Ambalare - Vânzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor însotitoare. Vânzatorul va expedia Bunurile pe teritoriul României.

12. ACCEPTARE

Bunurile sunt acceptate atunci când sunt conforme cu specificatiile mentionate în Comanda. În cazul în care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate nu sunt conforme cu specificatiile mentionate în Comanda, atunci Vânzatorul va aduce la conformitate Produsele.

13. GARANTII

Produsele comercializate pe www.allkids.ro beneficiaza de garantii oferite de producatorul respectivului produs.

Produsul beneficiaza de garantie atata timp cat nu s-a intervenit asupra lui cu obiecte contodente.

Produsul trebuie returnat in ambalajul original, cu accesoriile si documentele care l-au insotit la livrare.

Personalul nostru va acorda sprijinul maxim pentru a rezolva orice problema aparuta.

Pentru orice nelamurire va stam la dispozitie prin numerele de telefon afisate pe site sau prin mail.

14. RETURUL PRODUSELOR

Produsele comercializate pe www.allkids.ro pot fi returnatein termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor.

Clientul are dreptul sa denunte unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara a invoca vreun motiv. Costurile care cad in sarcina clientului sunt cheltuielile care implica returul produsului.

Pentru a renunta la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare cu referire la acest lucru, pe e-mail ([email protected]) sau sa completati formularul de retur situat in partea de jos a site-ului.

Returul produsului se va face doar dupa comunicarea telefonica a adresei la care se va expedia produsul de catre consultantii nostrii de vanzari.

Produsul returnat NU trebuie sa prezinte urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa fie insotit de actele care-l insoteau in momentul livrarii.

Daca produsul returnat este deteriorat sau prezinta clare semne de utilizare astfel incat nu va putea fi vandut ca produs nou ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului.

In cazul in care doriti sa returnati produsele primite va rugam sa ne contactati inainte telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de returnare.

Pentru produsele personalizate nu exista posibilitatea de returnare

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 zile de la receptionarea returului. Banii se returneaza intr-un cont bancar comunicat de catre dvs.

In cazul in care, se returneaza un produs care a beneficiat de transport gratuit la cumparare, contravaloarea transportului de la furnizor (allkids.ro) la cumparator nu va fi rambursata.

Returul produselor se poate face doar de pe teritoriul Romaniei.

Legislatia in vigoare se refera exclusiv persoanelor fizice.

Legislatia in vigoare cu privire la cele de mai sus o gasiti in urmatoarele link-uri:

Pentru orice nelamurire va rugam sa ne contactati telefonic.

15. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului în locatia indicata în comanda. Prin livrare se întelege semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier. Deoarece livrarea se realizeaza numai în sistem de curierat door-to-door, curierul nu este autorizat de catre Vânzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor înainte de a semna livrarea, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

16. RASPUNDERE

Vânzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de catre Vânzator a oricarei din obligariile sale conform Comenzii si în special pentru pierderea produselor.

17. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, în afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

18. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii aparute între vânzator si cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din România.

19. LITIGII

Eventualele probleme care pot aparea in derularea unei comenzi ce nu s-a putut rezolva prin email sau telefon cu operatorul cu care ati discutat in prealabil, puteti lua legatura pentru consiliere interna gratuita cu Dan MATYAS la adresa [email protected]. Problemele nesolutionate pe cale amiabila de catre parti, sunt de competenta instantelor judecatoresti de drept comun din Romania.

20. PREVEDERI DIVERSE

Partile în contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau creea orice obligatie pe seama sau în dauna celeilalte.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies