Categorii produse
Cosul tau

Politica de confidentialitate

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate aplicata pe www.allkids.ro.

Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online. Informatii personale reprezinta orice informatii care va identifica pe dumnevoastra in nume personal (adresa de contact, nume, adresa de mail, numere de telefon).

Nota de informare privind protectia datelor personale:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.allkids.ro. si SC Vessanti SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dvs, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Numarul infochiosk la ANSPDCP este 573681151996.

Datele personale ale consumatorilor sunt folosite numai in vederea prelucrarii si livrarii corecte a comenzilor, respectiv pentru intocmirea facturilor fiscale si nu vor fi comunicate tertilor.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dvs. face insa imposibila desfasurarea livrarilor de produse.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies