Categorii produse
Cosul tau

Livrare si Plata

Livrarea

Comenzile peste 400 de lei beneficiaza de livrare gratuita, daca sunt achitate cu cardul.

Pentru comenzile sub 400 lei taxa de transport este de 17 lei. Daca clientul selecteaza plata ramburs, se vor percepe 5 lei ca si taxa de procesare ramburs. 

Firma de curierat efectueaza livrari intre orele 9 si 17 de Luni pana Vineri si in unele cazuri si Sambata.

Va rugam sa specificati in momentul comenzii o adresa la care puteti fi gasit in ziua in care se estimeaza livrarea pentru a evita neplacerile cauzate de intarzieri ale livrarilor sau chiar neridicarea coletelor.

Daca, in termen de 15 zile de la sosirea la destinatie a coletului, firma de curierat nu poate livra coletul din vina clientului sau acesta nu le ridica de la depozitul firmei de curierat prin care s-a facut expedierea, contractul se considera anulat din vina clientului, acesta din urma fiind raspunzator de plata transportului dus-intors a coletului.

ATENTIE! La primirea coletelor de la agentul de livrari, va rugam sa verificati integritatea ambalajului si apoi continutul sau in prezenta curierului. Daca se constata defecte ale produsului sau ale ambalajului, va rugam faceti un proces verbal cu agentul care v-a livrat produsul. Daca produsul a ajuns la dvs avariat, aveti obligatia sa ne aduceti la cunostinta despre acest lucru in maxim o ora de livrarea coletelor, intrucat sa putem contacta firma de curierat! NU ne asumam raspunderea daca coletele dvs ajung deteriorate si ne aduceti la cunostinta acest fapt la mai mult de o ora dupa primirea lor. Va multumim pentru intelegere!

Plata

www.allkids.ro va pune la dispozitie ca si modalitati de plata urmatoarele variante: plata cu cardul, plata la livrare si plata prin virament bancar.

1. Plata prin card 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul. Pentru asigurarea securitatii, Allkids foloseste exclusiv platforma VIVAWALLET pentru procesarea platilor cu cardul. Toate tranzactiile se fac in lei.

Allkids.ro nu foloseste si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la card.

2. Plata la livrare

In momentul in care produsul sau produsele comandate va vor fi inmanate de catre curier veti plati contravaloarea comenzii curierului. Suma platita va fi cea care a fost confirmata telefonic de catre consultantii nostri si care o sa fie trecuta pe documentele care insotesc comanda. Pentru platile ramburs avem un cost de procesare ramburs in valoare de 5 lei pe care il veti gasi in pagina de finalizare a comenzii si se va adauga la valoarea totala a comenzii. 

3. Plata prin virament bancar

Pentru a plati prin virament bancar trebuie sa selectati optiunea "transfer bancar" in momentul in care faceti comanda. Va rugam specificati la descriere in momentul in care faceti plata, numarul comenzii care va este comunicat pe email dupa ce ati facut comanda.

Pentru a expedia comanda avem nevoie de o confirmare a platii din partea dvs. In caz contrar comanda se va expedia in momentul in care contravaloarea comenzii a intrat in contul nostru.

Livrarea se face dupa confirmarea platii catre:


  • Nume firma: SC VESSANTI SRL 
  • Registrul Comertului: J31/870/2022
  • Banca: BANCA TRANSILVANIA 
  • Numar Cont: RO38BTRLRONCRT0CJ3310201

Pentru orice nelamurire va rugam sa ne contactati telefonic!

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies