Thumb
Pompa De San Electrica, Cu Biberon 150 Ml Inclus, Custom
Marca: Lorelli
Cod produs: lorelli_1022050
Disponibilitate: Stoc epuizat

195 Lei
0726 567 375
COMANDA TELEFONICA
Estimare livrare: 1-3 zile lucratoare
TRANSPORT: 19 LEI
Retur produs in 14 zile
Suport telefonic
Banii inapoi garantat
Plata online

Acest produs este fără conţinut de BPA (Bisfenol A), biberon, tetină şi pâlnie din silicon pentru utilizare ȋn condiţii de siguranţă.

Unitatea principală (compresorul) reprezintă un microcalculator pentru control, cu 5 trepte de extragere, potrivite pentru diferite cantităţi de lapte, care provin de la mamă. Acest dispozitiv ajută la stimularea ȋn mod eficient a lactaţiei, calmează durerea la pomparea laptelui şi ȋn cazul cantităţilor mai mari de lapte.

Această pompă electrică pentru sân este ecologic curată, dotată cu AC adaptor cu incarcator de tip USB. În această situaţie mămicile pot utiliza pompa de sân ȋn deplasare ȋn conformitate cu confortul de la domiciliu.

Sterilizare:

Înainte de prima utilizare a pompei, dezasamblaţi şi fierbeţi toate componentele pentru 10 minute. Scoateti toate componentele din apă după fierbere. Uscaţi foarte bine ȋnainte de asamblare şi ȋnainte de fiecare următoare utilizare. Nu spălaţi cu detergenţi puternici. Acest lucru poate deteriora produsul.


Intretinere:

Componentele pompei pentru sân pot fi spălate ȋn compartimentul superior al maşinii de spălat vase sau pot fi spălate manual cu detergent de vase şi apă caldă. Nu folosiţi solvenţi sau materiale abrazive. Clătiţi bine cu apă caldă curată. Lăsaţi toate componentele să se usuce complet pe un prosop curat sau ȋn uscător.


Siguranta:

Păstraţi mediul ȋnconjurător, nu eliminaţi acest produs ȋmpreună cu deşeurile menajere (2012/19/EU). Consutaţi recomandările autorităţilor locale privind reciclarea (doar pentru teritoriul Europei).


Instructiuni de utilizare
Afiseaza toata descrierea

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si iti raspundem in scurt timp!

Iti place site-ul nostru?
Da-ne un Like pe Facebook!